Steppa upp med en ny hemsida hösten 2018!

 Vi bygger webbplatser på de två plattformarna  WordPress  och  SquareSpace.  Med  Wordpress  kan man bygga nästan vad som helst. Det är som en låda med Lego för webbdesigners och webbutvecklare. Foto: Morgan Grip

Vi bygger webbplatser på de två plattformarna WordPress och SquareSpace. Med Wordpress kan man bygga nästan vad som helst. Det är som en låda med Lego för webbdesigners och webbutvecklare. Foto: Morgan Grip

Alla företag behöver en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig.

Som webbyrå är vårt mål för dig som kund, att med en modern och användarvänlig hemsida, som fungerar lika bra i alla plattformar, öka din digitala närvaro på webben samt öka lönsamheten.

Här på Mediamakarna Grip bygger vi webbplatser på de två plattformarna WordPress och SquareSpace. Även om de är väldigt olika, är båda bra plattformar för att bygga webbplatser och ger stor frihet för dig som kund att själv administrera din sajt.

När använder vi Squarespace för våra kunder? När våra kunder behöver en snygg hemsida, men utan avancerad funktionalitet. Squarespace är perfekt för enmansföretag och mindre företag. Squarespace är den överlägset enklaste plattformen att använda, med det renaste gränssnittet. Vår egen sajt som du är på just nu är byggd med Squarespace.

När använder vi Wordpress för våra kunder? När våra kunder behöver en snygg hemsida, med större flexibilitet och mer avancerad funktionalitet. Med Wordpress kan man bygga nästan vad som helst. Det är som en låda med Lego för webbdesigners och webbutvecklare. WordPress är också världens mest använda publiceringsverktyg och driver majoriteten av världens alla webbplatser.

Vi bygger din hemsida till fast pris. Det betyder att vi tillsammans går igenom era behov, hemsidans funktionalitet samt design. Därefter kommer vi med ett prisförslag. 

Support och drift av er hemsida löser vi hos oss i form av supportavtal. Med ett supportavtal får du en problemfri hemsida till en låg månadskostnad.

Därför ska ni anlita Mediamakarna Grip när ni ska köpa ny hemsida. Vi är en liten men kreativ webbyrå som har nära kontakt med våra kunder. Vi har över 10-års erfarenhet av webbutveckling och av att hjälpa företag med deras hemsidor. Vi strävar alltid efter hög kvalitet. 


MMG-27082015-IMG_6640-2.jpg

Dags att ta ett steg mot en bättre hemsida? Vi vill gärna arbeta med er. Kontakta Morgan, 070-215 03 15, morgan@mediamakarnagrip.se eller klicka på knappen nedan för att kontakta oss.

Ett urval av sajter vi byggt